Yoni

Dit is Yoni - geboren in 2014 - dochter van onze hond Ceana (Kee-na)

Yoni

Dit is Yoni, dochter van onze moederhond Ceana (Kee-na). Haar is vader Cee-Jay van Cymbrogi Labradoodles.
Stamboomnaam: Bonita Yoni
Geboren: 15-1-2014.
Yoni is geselecteerd uit een nestje van Ceana. Ze is een kleine medium (47 cm, 15 kg) en heeft een curly-fleecevacht.
Als pup had ze een mooie lichtbruine/champagnekleur met een beetje wit op het snuitje.
Na een jaar langzaam getransformeerd tot een prachtige blonde jonge dame. Nu, op 3-jarige leeftijd is Yoni een echte levende knuffelbeer. Yoni is een zachtaardige lieve hond. Binnen in huis rustig, maar buiten kan ze soms behoorlijk uit haar dak gaan, daagt alle honden (groot en klein) uit om te spelen, maar kan ook keurig bij je blijven.
Yoni is zeer leergierig en overal voor in. Wil graag voor de baasjes werken en vindt de hondentraining na 3 jaar nog steeds geweldig. Haar hoge aaibaarheid krijgt bij de hele kleintjes een extra dimensie door heel kalm alles toe te laten, niet te springen of opdringerig te zijn, waardoor zij heel snel ontspannen durven te aaien.
Yoni vindt ravotten op het strand een feestje, maar heeft ook heel veel ervaring opgebouwd in bos- en bergwandelingen in Duitsland en Noorwegen, waarbij het rollebollen in de sneeuw de ‘krenten in de pap’zijn.
Wij waren van mening, dat Yoni eerst lekker jong mocht zijn, zich goed en volledig moest kunnen ontwikkelen, veel moest meemaken w.o. reizen met de camper, voordat er een nestje kon komen.
Alle gezondheidskeuringen, door Alfa-Europe vastgesteld, zijn met goed resultaat uitgevoerd.
Yoni zal – als alles goed gaat – in april/mei van 2017 haar eerste nestje met pups opvoeden.

Bonita Yoni - pup

Yoni als pup